Föreläsningar & Workshops

Välkommen till Sveriges mest spännande talarbyrå. Vi har inte flest talare, men vi kan utlova de bästa när det kommer till framtidsfrågor. Det här är ingen talarbyrå där vem som helst får vara med, de är utvalda för att de har något speciellt att säga.

Warp Institute är en förmedlare av kunskap om framtiden. Vi erbjuder föreläsningar och workshops inom digitalisering, nya tankesätt och om teknologierna som har kraften att förändra världen.

Det riktigt svåra att förstå är att utvecklingstakten accelererar. Det har aldrig gått så snabbt som idag, det kommer aldrig gå så långsamt som idag. Inte ens stora företag klarar alltid av det. Fråga bara Facit, Nokia och Kodak.

Warp hjälper er att förstå vad som driver denna utveckling och hur ni tar tillvara på möjligheterna. Det går inte att se in i framtiden, men vi kan kika lite. Att på riktigt förstå hur snabbt utvecklingskurvan böjs, hur den warpar, är världens mest värdefulla kunskap.

Warp Institute erbjuder ett urval av Sveriges mest intressanta föreläsare:

Mathias Sundin, f.d. riksdagsledamot, medgrundare till Warp Institute, föreläser om warpeffekten – hur man förstår och använder den accelererande utvecklingstakten.

Rebecka Carlsson, tidigare politisk sakkunnig till miljöministern, utbildad på Singularity University, föreläser om exponentiell grön teknik och hållbarhet.

Magnus Aschan, tidigare chefredaktör för Computer Sweden, redaktör hos Warp Institute, föreläser om den digitala hälsorevolutionen.

Patrik Nyström, f.d. försäljningschef på Avanza, nu vd på LocalLife, medgrundare till Warp Institute, föreläser om att digitalisering bara är början.

Hannes Sjöblad, biohacker och grundare till BioNyfiken, utbildad vid Singularity University. Arbetar som Chief Disruption Officer på innovationshubben Epicenter, föreläser om biologins digitalisering och ett ifrågasättande av status quo.

Christian von Essen, frilansjournalist som driver podden Heja Framtiden! Han har intervjuat över 100 futurister och föreläser om vad han lärt sig av det.

Föreläsningar

I samarbete med VRSverige kan vi erbjuda upplevelser med virtual reality och augmented reality i samband med workshops eller föreläsningar. VRSverige är landets ledande experter på VR och AR.