Jag har träffat 100 futurister – detta har jag lärt mig

I arbetet med sin podcast Heja Framtiden har Christian von Essen intervjuat inte mindre än 100 olika framtidsforskare, branschexperter, filosofer, konsulter och entreprenörer.

I denna föreläsning går han igenom de 10 största insikterna som han tillägnat sig under alla dessa möten och samtal, böcker och seminarier.

I förbindelse med föreläsningen håller Christian gärna en workshop där deltagarna får diskutera framtidsfrågor och tänkbara lösningar utifrån en optimistisk utgångspunkt.

Föreläsare

Christian von Essen

Christian von Essen grundade podcasten Heja Framtiden hösten 2017 och har sedan dess envist försökt kartlägga vilka möjligheter som vetenskap, innovationer och teknikutveckling skapar för att göra världen ännu bättre i framtiden – samt hur detta kommer att påverka oss som människor.

Boka

För att boka Jag har träffat 100 futurister – detta har jag lärt mig, kontakta oss på hello@warpinstitute.com. Har ni inte valt datum ännu är möjligheten större att vi kan, men oavsett får ni snabba svar och utifrån det tar vi sen ett samtal och kommer överens om allt det praktiska.