Disruptiv affärsutveckling i skärningspunkten mellan exponentiell tech och hållbarhet

Världsekonomin ska bli klimatneutral de kommande tre decennierna. Samtidigt kommer de kommande 100 åren motsvara 20 000 år av teknologisk utveckling. Disruptionen i näringslivet är verklig som aldrig förr. Om bara 10 år beräknas 40 procnet av Fortune 500-företagen inte ens finnas längre. Men det kommer att finnas vinnare också.

I den här föreläsningen delar Rebecka Carlsson med sig av insikter kring hur exponentiella teknologier kan användas för att bygga skalbara bolag som bidrar till att stoppa klimatförändringarna i tid.

Föreläsare

Rebecka Carlsson

Rebecka Carlsson är utbildad på Singularity University. Hon bodde 2017 tre månader på NASA Ames Research Center i Silicon Valley där hon tillsammans med 90 entreprenörer och forskare från 47 länder utbildades i hur exponentiella teknologier kan användas för att lösa vår tids största samhällsutmaningar.

Driver idag Heureka Ventures, ett konsultföretag som hjälper etablerade bolag uppgradera till nya hållbara affärsmodeller och hållbarhets-startups att skala upp.

Tidigare politiskt sakkunnig till Sveriges vice statsminister och klimat- och miljöminister. Tidigare officiell svensk representant till FN:s kommission för hållbar utveckling, New York.

Medgrundat hållbarhetsföretag som Gigafood, Workaround, House of Reason, Lindsbergs kursgård och Sustainergies.

Boka

För att boka Disruptiv affärsutveckling i skärningspunkten mellan exponentiell tech och hållbarhet, kontakta oss på hello@warpinstitute.com. Har ni inte valt datum ännu är möjligheten större att vi kan, men oavsett får ni snabba svar och utifrån det tar vi sen ett samtal och kommer överens om allt det praktiska.