Framtiden är ljus

Hannes föredrag utgår från ett ifrågasättande av status quo. Mycket som vi tar för givet idag var ren science fiction för en generation eller två sedan. Vad av det vi ser omkring oss idag kommer att vara utdaterat imorgon? Genom underhållande vardagsexempel från historien och samtiden, leder Hannes fram till en beskrivning av en nära framtid med makalösa möjligheter.

Föreläsare

Hannes Sjöblad

Hannes Sjöblad är verksam vid innovationshubben Epicenter i Stockholm där han hjälper företag och organisationer att navigera den accelererande teknikomställningen.

2014 startade han BioNyfiken, en förening för biohackers.

Han undervisar vid Singularity University om biologins digitalisering och demokratiseringen av ny teknik. Hannes var förste svensk att gå Singularity Universitys utbildning.

Hannes Sjöblad har en bakgrund inom internationellt affärsliv med managementbefattningar inom media, finans och agribusiness. Han har en MSc i finansiering från Handelshögskolan i Stockholm.

Boka

För att boka Framtiden är ljus, kontakta oss på hello@warpinstitute.com. Har ni inte valt datum ännu är möjligheten större att vi kan, men oavsett får ni snabba svar och utifrån det tar vi sen ett samtal och kommer överens om allt det praktiska.